Image
Bild: Willhem

Willhem köper för 435 miljoner i Stockholm

Transaktioner Willhem köper 296 hyreslägenheter i Norra Kallhäll, Järfälla, av Wåhlin Fastigheter.
Publicerad den 1 Juni 2012
Bild: Willhem
Bild: Willhem
Willhem köper 296 hyreslägenheter i Norra Kallhäll, Järfälla. Bilder: Willhem. Bild: Willhem
Willhem köper 296 hyreslägenheter i Norra Kallhäll, Järfälla. Bilder: Willhem. Mikael Granath. Bild: Willhem. Bild: Willhem
Mikael Granath. Bild: Willhem.

Tillsammans med affärer genomförda tidigare i år växer Willhems bestånd i Stockholm till 2 834 hyreslägenheter.

- Stockholm är en prioriterad marknad för Willhem och vi är därför mycket glada över att kunna växa ytterligare – nu i attraktiva Järfälla, säger Willhems vd Mikael Granath.

De fem fastigheterna som ingår i affären ligger i Norra Kallhäll i Järfälla kommun och innefattar 296 hyreslägenheter, ett gruppboende och en förskola. Den totala uthyrningsbara ytan är 26 689 kvadratmeter.

Byggnaderna är av radhuskaraktär, uppförda omkring år 1980 och väl underhållna.
I Stockholm finns Willhem sedan tidigare, förutom i Järfälla, i Botkyrka, i Vallentuna och i Österåker. Genom tidigare genomförd affär i år med Familjebostäder ingår även hyresrätter i Stockholms stad i beståndet, belägna i Blackeberg, Bromma, Hässelby strand, Spånga/Kista och Västerled.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY