Image

Willhem emitterar obligationer för 850 miljoner

Ekonomi/Finansiering Willhem har genomfört en obligationsemission om 850 miljoner kronor under sitt MTN-program, med emissionsdag torsdag 8 december.
Publicerad den 8 December 2016

Obligationen är 5,5 år och uppdelad i två trancher, där en del om 750 miljoner kronor är rörlig med en ränta om Stibor 3M plus en marginal om 1,10 procent, samt en del om 100 miljoner kronor med fast ränta om 1,428 procent.

Obligationen är icke säkerställd och kommer att noteras på Nasdaq OMX.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige