Image

Willhem emitterar obligationer för 850 miljoner

Ekonomi/Finansiering Willhem har genomfört en obligationsemission om 850 miljoner kronor under sitt MTN-program, med emissionsdag torsdag 8 december.
Publicerad den 8 December 2016

Obligationen är 5,5 år och uppdelad i två trancher, där en del om 750 miljoner kronor är rörlig med en ränta om Stibor 3M plus en marginal om 1,10 procent, samt en del om 100 miljoner kronor med fast ränta om 1,428 procent.

Obligationen är icke säkerställd och kommer att noteras på Nasdaq OMX.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här lägger Savills IM sitt nordiska investeringsfokus 2022

Bolag Savills IM identifierar att boende och logistik är sektorer som ska bevakas i en ny grön era för fastighetsinvesteringar 2022 i sin investerarundersökning. Bolagets Nordenchef Peter Broström berättar för Fastighetssverige om kontorssegmentets framtid, hur hållbarhetsfrågor kommer påverka investeringar och var man själva kommer lägga fokus för investeringar under kommande året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY