Image

Widehov lämnar Nordier

Karriär Fredrik Widehov lämnar Nordier Property Advisors. Nu ska han helhjärtat fokusera på Öresundsregionen från det egna bolaget Widehov Konsult.
Publicerad den 17 Februari 2011

Efter cirka två och ett halvt år har Fredrik Widehov lämnat tjänsten som partner och ansvarig för Öresund på Nordier Property Advisors. Han ska nu jobba från det egna bolaget Widehov Konsult, som han grundade redan 1993.

- Jag ska fortsätta att helhjärtat fokusera på Öresundsregionen och ser med spänning fram mot att få vidareutveckla mina affärsrelationer här nere, säger Fredrik Widehov.

Innan han kom till Nordier var Fredrik Widehov på Newsec i nästan tio år, de sista två åren som regionchef för Öresundsregionen. Han är också en av grundarna av Datscha.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY