Image

Vitec omorganiserar och rekryterar ny konsultchef

BOLAG Vitec Fastighetssystem konsoliderar sin konsult- och supportorganisation. I samband med omorganisationen görs förändringar av bemanningen i syfte att höja kvaliteten, öka tillgängligheten samt säkra samverkan internt med produktutvecklingen. Samtidigt rekryterar man en konsultchef.
Publicerad den 13 Augusti 2009

Målsättningen med omorganisationen är att kunna erbjuda marknadens bästa support och tjänsteerbjudande inom fastighetssystem. Lars Hedlund rekryteras som chef för den nya enheten och börjar i augusti. Han har mångårig erfarenhet från IT- och konsultbranschen och kommer närmast från en befattning som konsultchef på Systemvaruhuset.

- Med omorganisationen och rekryteringen av Lars Hedlund skapar vi rätt förutsättningar för att kunna lyckas med att vidareutveckla verksamheten inom tjänster och support. Vi ser ökande krav från våra kunder på ett än mer kvalificerat erbjudande. Vår målsättning är att tillgodose dessa krav och kunna erbjuda marknadens bästa support och tjänsteerbjudande inom vårt område. Genom att lyckas här säkrar vi, tillsammans med rätt produkterbjudande, långsiktiga kundrelationer. Med Lars Hedlund får vi en kompetent och erfaren chef att leda detta arbete, säger Tommy Hallberg, vd på Vitec Fastighetssystem.

- Det skall bli mycket spännande att arbeta på Vitec och verka i ett marknadsledande företag. Jag ser fram emot att få arbeta nära företagets kunder och utveckla tjänsterbjudandet samt supportverksamheten, säger Lars Hedlund, ny konsultchef.

Vitec Fastighetssystem
Vitec Fastighetssystem AB erbjuder kompletta programvarulösningar för fastighetsförvaltning, ekonomistyrning, energiledning och kundkommunikation.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige