Image
Novi/SEB Trygg Liv hyr ut till Vestum på Riddargatan.
Novi/SEB Trygg Liv hyr ut till Vestum på Riddargatan. Bild: Novi

Vestum hyr av Novi på Riddargatan

Uthyrning Novi Real Estate har inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv tecknat hyresavtal med Vestum om totalt 1 210 kvadratmeter i fastigheten Skravelberget Större 22, Riddargatan 10, Stockholm.
Publicerad den 8 Februari 2022

Vestum investerar i företag företrädesvis inom bygg och anläggning, ROT och infrastruktur.
Fastigheten genomgår en totalrenovering för att bli en modern och effektiv kontorsfastighet.

– Vi är väldigt glada över att Vestum valt att etablera sig i den här fina fastigheten från 50-talet, där vi haft möjlighet att möta deras behov av effektiva kontor i kombination med öppna och ljusa ytor för inspirerande mötesplatser, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

Vestum kommer genom denna uthyrning att förhyra cirka en tredjedel av fastighetens totala kontorsyta. Lokalerna är skräddarsydda för att möta Vestums höga krav på en modern lokal. Tillträde är planerat att ske efter sommaren 2022.

– För Vestum är lokalen en viktig bricka i vår verksamhet och med dessa lokaler kan vi skapa det vi eftersträvar, både vad gäller form och funktion. Det geografiska läget är perfekt, säger Conny Ryk, vd på Vestum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige