Image

Valad hyr ut i Älvsjö

Uthyrning Valad hyr ut 3 400 kvadratmeter kontor i fastigheten Älvsjö 360 till Gemalto, en leverantör av integrerade säkerhetslösningar.
Publicerad den 8 Februari 2012

Uthyrningen slutfördes för Valads fond V+ Nordic 2.

- Det gläder oss att Gemalto har valt att förlägga sitt huvudkontor i Älvsjö 360. Det är den första hyresgästen sedan byggnaden fick sitt nya namn förra året och vi ser fram emot att få fler hyresgäster inom kort. Gemalto är precis den typ av hyresgäst som vi vill attrahera, så detta är mycket bra för fonden och den lokala ekonomin, säger Frej Adolph, förvaltningschef för Valad i Sverige.

- Det finns flera orsaker till att vi valt Älvsjö 360 för vårt nya kontor, bland annat byggnadens utmärkta läge, de goda allmänna kommunikationerna, lokalernas flexibilitet och Valads tillmötesgående och professionella inställning, säger Philippe Larpin, global facilities manager hos Genalto.

Älvsjö 360 ligger i Älvsjö sydväst om Stockholm och är en 22 000 kvadratmeter stor byggnad som huvudsakligen inrymmer flexibla kontor som kan anpassas efter olika hyresgästers behov. 15 000 kvadratmeter är ledigt för uthyrning.

Valad samarbetade med Jones Lang Lasalle i uthyrningen.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige