Image

Valad hyr ut stort i Växjö

Uthyrning Valad Europe har hyrt ut 11 980 kvadratmeter industrilokaler i Växjö till Gunnebo Industrier. Uthyrningen görs i fastigheten Krysspricken 2 och avtalstiden är tio år. Uthyrningen genomförs i Valads fond V+ Nordic.
Publicerad den 6 Maj 2013

Krysspricken 2 är en industri-, lager- och kontorsfastighet med en total yta på 16 000 kvadratmeter. Fastigheten ligger i Västra Mark industriområde i Växjö, med ett utmärkt läge för transporter via riksväg 23, 25 och 30.

- Detta är en väldigt stor uthyrning i regionen och med ett långt avtal. Vår stora fördel i uthyrningsarbetet är att vi kan erbjuda Gunnebo Industrier väldigt flexibla industri och kontorsytor i fastigheten Krysspricken 2, säger Frej Adolph, Head of Asset Management för Valad i Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige