Image
Ilija Batljan, vd för SBB.
Ilija Batljan, vd för SBB. Bild: SBB

Uppgifter: Ilija Batljan till London för att hitta köpare

Bolag Ilija Batljan har rest till London för att leta efter köpare som kan rädda SBB, rapporterar Dagens industri som hänvisar till Bloomberg.
Publicerad den 2 Juni 2023

Enligt Bloombergs uppgifter, som DI refererar till, har SBB:s vd och grundare Ilija Batljan rest till London för att föra samtal med investerare om att sälja hela SBB eller delar av det.

Enligt DI har Ilija Batljan även rest vidare till Oslo efter sitt besök i London.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige