Image
Trafikverket utökar hos Diös i Umeå.
Trafikverket utökar hos Diös i Umeå. Bild: Diös

Trafikverket utökar hos Diös i Umeå

Uthyrning Från och med oktober utökar Trafikverket sin verksamhet i centrala Umeå, med ytterligare ett kontor. Expansionen föranleds av ett ökat behov i och med Norrbotniabanan, som ska dras längs med kusten från Umeå till Skellefteå. Diös utvecklar lokalerna i linje med Trafikverkets moderna kontorskoncept.
Publicerad den 1 Juni 2020

Trafikverkets uppgift är att ansvara för den långsiktiga infrastrukturplaneringen i Sverige, där Norrbotniabanan mellan Umeå-Luleå är ett av många projekt som väntas resultera i flera positiva samhällsutvecklingseffekter. Trafikverket är sedan tidigare hyresgäst till Diös i flera städer.

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda Trafikverket nya lokaler i centrum och att tillsammans utveckla ett modernt kontor. Trafikverkets satsning med Norrbotniabanan är viktig för vår stad och hela Norrlandskusten, säger Maria Kolterud, uthyrare, Diös.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige