Image

Tobin går in i Tyresöprojekt

Bygg/Arkitektur Tobin Properties köper en del av ett bostadsprojekt som omfattar 180-240 bostäder i Tyresö.
Publicerad den 20 Mars 2015
Erik Karlin. Bild: Tobin Properties
Erik Karlin.

Tobin Properties har tecknat avtal om att förvärva 43 procent i ett fastighetsutvecklingsprojekt som består av ett markområde i direkt anslutning till Tyresö golfbana.

Tobin Properties kommer att utveckla detaljplanen tillsammans med Tyresö kommun och projektet omfattar 180-240 bostäder med preliminär byggstart 2016.

- Detta förvärv ligger helt i linje med vår strategi, att genomföra utvecklingsprojekt i attraktiva storstadslägen riktade mot den moderna och medvetna köparen. Tyresö är ett område med en allt större attraktionskraft och det projekt vi nu går in i omfattar ett av de allra mest attraktiva lägena i kommunen, säger Erik Karlin, vd på Tobin Properties.

Projektet samägs med den befintliga markägaren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige