Image

Tenant & Partner får flyttuppdrag av Omegapoint

Uthyrning I oktober flyttar Omegapoint till ett eget våningsplan på Regeringsgatan 56 i centrala Stockholm. Tenant & Partner bistår företaget hela vägen från lokalsökning till inflyttning i nyrenoverade och anpassade lokaler.
Publicerad den 10 September 2013

IT-konsultföretaget Omegapoint grundades 2002 och har sedan dess vuxit snabbt till dagens 180 medarbetare. Man har anlitat Tenant & Partner, då lokalerna i den fjärde
Hötorgsskrapan på Mäster Samuelsgatan inte längre räckte till.

Tenant & Partner genomförde en omfattande lokalsökning och parallella förhandlingar med flera alternativa värdar. Valet föll på fastigheten Bocken, där Omegapoint nu avtalat om att bli andrahandshyresgäst till Carnegie. CBRE representerade Carnegie med uthyrningen.

De nya lokalerna på Regeringsgatan 56/Lästmakargatan 22 C omfattar ett helt våningsplan om knappt 1 000 kvadratmeter.

Just nu pågår anpassning och renovering av de nya lokalerna, i mitten av oktober sker flytten under Tenant & Partners ledning.

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige