Image
Klövern, Axis Communications och Bahnhof Collaborative Workspace är finalister i Sveriges Snyggaste Kontor 2020. Den slutliga vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 24 mars.
Klövern, Axis Communications och Bahnhof Collaborative Workspace är finalister i Sveriges Snyggaste Kontor 2020. Den slutliga vinnaren koras på Stora Kontorsdagen den 24 mars. Bild: Klövern: Anders Bergstedt, Axis Communications: Åke E:son Lindman/Felix Gerlach

Sveriges Snyggaste Kontor: Här är de tre finalisterna

Stora Kontorsdagen Ett coworking-kontor, ett fastighetsbolag och ett internationellt företag verksamt inom nätverksvideo och videoövervakning. Där har du finalisterna i 2020 års upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Missa inte prisutdelningen på den digitala upplagan av Stora Kontorsdagen den 24 mars.
Publicerad den 25 Januari 2021

Från början var det tänkt att prisutdelningen av Sveriges Snyggaste Kontor 2020 skulle ägt rum på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 26 november förra året. Men pandemin kom emellan och först flyttades eventet fram till den 10 februari, men ganska snabbt insåg vi att det inte skulle fungera så nu kommer prisutdelningen att ske på den digitala upplagan av Stora Kontorsdagen den 24 mars.

Nu är i alla fall alla röster räknade och vi har tre finalister:
Axis Communications, Lund
Bahnhof Collaborative Workspace, Skövde
Klövern, Göteborg

Omröstningen pågick från den 17 oktober till och med den 13 november. Totalt inkom det 35 774 röster på de 78 nominerade kontoren. Förra året nominerades 60 kontor så intresset för tävlingen fortsätter stadigt att öka.

Du anmäler dig till den digitala mötesplatsen Stora Kontorsdagen här.

Lite mer om de tre finalistkontoren:

Axis Communications AB
Adress: Emdalavägen 14
Stad: Lund
Hyresvärd: Axis Communications AB
Inredningsarkitekt: Landén Krantz arkitekter
Arkitekt (hus och utemiljö): Fojab arkitekter
Belysningskoncept: Light bureau

Axis Communications AB är marknadsledande inom nätverksvideo och videoövervakning.
I september 2020 flyttade Axis in i sitt eget nya huvudkontor, som med sina 42 000 kvadratmeter inrymmer mötesplatser, konferensrum, experience center, labutrymmen, restaurang och café, samt arbetsplatser för cirka 1 300 anställda.
Läs mer här.

Bahnhof Collaborative Workspace AB
Adress: Stationsgatan 7-9
Stad: Skövde
Hyresvärd: Jernhusen

Mitt i Skövde city, i den historiska tågstationen hittar du Bahnhof Cowork. Ett helt nytt all-inclusive kontor som inte är begränsat av väggar utan öppet för människor och möten. Premiär i maj 2020 och har på kort tid blivit Skaraborgs nya affärscentrum.
Läs mer här.

Klövern AB
Adress: Lilla Waterloogatan 6B
Stad: Göteborg
Hyresvärd: Klövern AB
Area: Cirka 825 kvadratmeter (fördelat på två plan)
Färdigställt: 2020
Arkitekt: Krook & Tjäder
Inredningsarkitekt: Modesty Concept


Klöverns nya Göteborgskontor ligger i Slakthusområdet i Gamlestaden som är den äldsta delen av det som vi idag kallar Göteborg och har en stark egen identitet. Här uppfördes det första kommunala slakthuset och lokalen var tidigare ett gammalt kallager.
Utgångspunkten var att använda platsen som en inspirationskälla, låta lokalen återberätta dess historia och ta fram beställarens identitet.
Läs mer här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 13 november, 09.00-16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partners:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige