Image
I dag öppnar nomineringen i Sveriges Snyggaste Kontor 2020. Prisutdelningen sker som vanligt på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel, i år den 26 november.
OBS! Bildkollaget innehåller bilder från kontor som nominerats tidigare år.
I dag öppnar nomineringen i Sveriges Snyggaste Kontor 2020. Prisutdelningen sker som vanligt på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel, i år den 26 november. OBS! Bildkollaget innehåller bilder från kontor som nominerats tidigare år.

Sveriges Snyggaste Kontor 2020: I dag öppnar nomineringen!

Stora Kontorsdagen Förra året vann Kindred Sveriges Snyggaste Kontor. Från och med i dag är nomineringen öppen i tävlingen som får sitt avgörande i samband med Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 26 november.
Publicerad den 1 Juni 2020

I dag startar nomineringen av Sveriges Snyggaste Kontor 2020. Det innebär att du nu kan gå in och nominera ditt (eller någon annans) kontor för att ha en chans att vinna tävlingen i november.

Nominera ditt kontor här!


Sedan starten 2011 har tävlingen ökat enormt i popularitet – både vad gäller antal nominerade kontor och antal röster.

Priserna har genom åren varit genomgående mycket fina med konstverk från bland andra Ernst Billgren, Mikael Axenbrant och Gert Marcus samt akvarier, kaffemaskiner och mycket annat för kontoret. Men den största vinsten är förstås äran och uppmärksamheten som vinnarna unisont menar har stor inverkan bland annat på deras attraktivitet som arbetsgivare, inte minst i ett rekryteringsskede.

Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt.se.

Vinnaren utses på seminariet Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 26 november.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:













Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige