Image

SveaReal säljer i Norrköping

TRANSAKTIONER SveaReal fortsätter att renodla sitt bestånd mot utvecklingsbara fastigheter för logistik/lager och kontor. I Norrköping säljer man därför en innerstadsfastighet om 4 500 kvadratmeter med lokaler för handel och kontor.
Publicerad den 8 Februari 2010

Fastigheten ingick i ett bestånd som SveaReal förvärvade i januari 2008. Då betalade man cirka 32 miljoner kronor för fastigheten. Vad man sålde den för nu vill man inte säga, men det står klart att SveaReal gör en vinst på affären.

- Det känns bra att kunna sälja en fastighet som inte ligger i linje med den typen av fastigheter som vi ska jobba med i framtiden. Och dessutom med vinst, säger Claes Malmkvist, vd på SveaReal till Fastighetssverige.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige