Image

Sveafastigheter förstärker organisationen

KARRIÄR Den tredje november började Ola Stendebakken på Midstar. Ola har många års erfarenhet från den internationella hotell- och finansbranschen och kommer i sin nya roll att arbeta såväl med transaktioner och finansiering som affärsutveckling. Midstar är sedan i januari en del av Sveafastigheter.
Publicerad den 12 November 2008

Ola Stendebakken kommer till Midstar från Host Hoteleiendom i Oslo där han har varit anställd som Vice President Business Development and Finance. Tidigare arbetsgivare inkluderar private equity-firman Cedar Capital Partners i London samt Aareal Bank i London och Tyskland. Han är utbildad vid Cornell University, School of Hotel Administration, i Ithaca, New York, med inriktning på finansiering och fastighetsekonomi.

- Vi är oerhört glada över att kunna välkomna en sådan erfaren och engagerad person till Midstar. Ola kommer att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Under de kommande åren ser vi stora möjligheter till intressanta förvärv inom hotellsektorn i norra Europa. Vi välkomnar fastighetsägare och hotelloperatörer att kontakta oss för att diskutera möjligheter till framtida samarbete eller affärer, säger Peter Tengström, vd för Midstar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige