Image
Johanna Munck af Rosenschöld, vd på Strategisk Arkitektur, Niklas Larsén, vd på MER Arkitekter och Peter Ullstad, vd på Codesign.
Johanna Munck af Rosenschöld, vd på Strategisk Arkitektur, Niklas Larsén, vd på MER Arkitekter och Peter Ullstad, vd på Codesign.

Stora Kontorsdagen: Hur ska framtidens kontor utformas?

Stora Kontorsdagen Den 24 november är det dags för klassiska Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi en trio arkitekter i ett samtal om utformningen av framtidens kontor.
Publicerad den 21 Oktober 2022

Kontorets roll har under lång tid varit föremål för diskussion och hur, var och när vi ska arbeta råder det delade meningar om. Hur ser de dagsfärska trenderna ut gällande utformningen av kontor? Och hur påverkas arkitekturen på sikt av nya beteenden som påskyndats av pandemin och den nya ekonomiska verkligheten? Kort sagt; hur ser framtidens kontor ut?
Svaren ges av Peter Ullstad, vd på Codesign, Johanna Munck af Rosenschöld, vd på Strategisk Arkitektur och Niklas Larsén, vd på MER Arkitekter på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel.

Anmäl dig här.
(Grupprabatt: Anmäl fyra och betala för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Kontorsmarknaden förändras snabbt – på Stora Kontorsdagen får du alla verktyg för att hänga med i utvecklingen.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Annell, Citymark, Colliers, Afry, Codesign, Götessons, Kinnarps, Norem, Strategisk Arkitektur, Officeswapp, Technogym, Helio, EY och White Arkitekter. Läs mer om dem här.

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Det slutliga vinnarkontoret i Sveriges Snyggaste Kontor 2022 presenteras efter en spännande omröstning på plats.

Rösta på ditt favoritkontor här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 14 november, 09.00-16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partners:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige