Image

Stendörren rekryterar från Savills

Karriär Stendörren rekryterar Maria Mastej, närmast från Savills, som uthyrningschef. Dessutom har två förvaltare rekryterats.
Publicerad den 22 Maj 2015

Maria Mastej har arbetat med uthyrningsfrågor på Savills. Hon kommer nu att ingå i Stendörrens ledningsgrupp.

Förvaltningsorganisationen förstärks med två erfarna förvaltare – Mats Gunnarsson, närmast från Sofieberg och Erik Grass från Profi Fastigheter.

- Att vi nyanställer och bygger en stark förvaltningsorganisation är nödvändigt med tanke på den expansion vi haft men även strategiskt för vår framtida expansion. Att vi dessutom lyckats rekrytera erfarna medarbetare som på ett mycket positivt sätt kompletterar vår tbefintliga organisation är väldigt glädjande, säger Stendörrens vd Fredrik Brodin.

Utöver dessa rekryteringar pågår en rekryteringsprocess efter en erfaren ekonomichef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige