Image

SSM tar inköpschef från Wallenstam

Karriär SSM Bygg & Fastighets AB rekryterar Greger Jansson som inköpschef. Han kommer närmast från en likadan position i Wallenstam.
Publicerad den 3 September 2013
Greger Jansson. Bild: SSM
Greger Jansson.

- Vi är väldigt glada över att Greger har valt att börja hos oss på SSM. Gregers kunskaper och erfarenhet inom strategiskt inköp kommer vara av största vikt för oss i vårt arbete för att ytterligare stärka vår position på marknaden och utveckla vår affär. Ett tydligare fokus på inköp, en vidareutveckling av våra leverantörsrelationer både nationellt och internationellt samt initiering av nya affärsmöjligheter kommer att bidra till att nå bolagets långsiktiga målsättning, säger SSM:s vd Mattias Roos.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige