Image

SSM rekryterar projektchef

Karriär SSM Bygg & Fastighets AB rekryterar Johan Ellertson som avdelningschef för projekt.
Publicerad den 29 November 2013
Johan Ellertson. Bild: SSM
Johan Ellertson.

Johan Ellertson har tidigare arbetat på JM och NCC i ett flertal olika roller, både inom produktion och projektledning. De senaste två åren har han varit vd på RCC Group:s dotterbolag Iquity, med främsta ansvarsområde för affärsutveckling av bostäder.

- Johan är en erkänt skicklig och driven ledare som har lång och bred erfarenhet från bostadsproduktion och projektledning. Vi är därför mycket glada att han har valt att börja hos oss på SSM. Johans erfarenheter och kompetens kommer att vara mycket viktig för vårt fortsatta strategiska arbete med att nå bolagets långsiktiga målsättning säger SSM:s vd Mattias Roos.

2013 har varit ett starkt tillväxtår för SSM och antalet anställda har ökat från 22 till dagens 32 anställda. Ett självklart led i expansionen har också varit att se över utformning och placering av huvudkontoret.

SSM flyttade därför till nya och större lokaler på Kungsgatan 57 A den 14 november. SSM har en tydlig målsättning att ackvirera minst 500 byggrätter per år de närmaste fem åren samt en långsiktig plan att starta byggnationen av 500 bostäder årligen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige