Image
Sofia Forsman, ny chef för vd-staben hos Stockholmshem.
Sofia Forsman, ny chef för vd-staben hos Stockholmshem. Bild: Stockholmshem

Sofia Forsman ny chef för vd-staben hos Stockholmshem

Bolag Stockholmshem rekryterar Sofia Forsman som ny chef för vd-staben. Hon kommer att ha en nyckelroll i att leda och utveckla arbetet inom stabsfrågor som juridik, säkerhet, kvalitet och verksamhetsuppföljning.
Publicerad den 16 September 2024

Sofia Forsman har en lång erfarenhet från verksamhets- och processutveckling. Hon kommer närmast från MTR Tunnelbanan där hon varit chef för verksamhetsutveckling och leveransuppföljning. Tidigare har Sofia bland annat varit chef för analys och utredning på Swedavia och ansvarig inom processutveckling på Fortum.

– Sofias gedigna erfarenhet och förmåga att skapa resultat och motivation kommer att vara oerhört värdefullt för att driva utvecklingen inom alla olika stabsfrågor, säger Åsa Wigfeldt, vd på Stockholmshem.

Sofia Forsman ingår i Stockholmshems ledningsgrupp. Som chef för vd-staben kommer Sofia att leda ett tiotal specialister med uppdrag att utveckla och samordna Stockholmshems arbete inom juridik, dokument-controlling, verksamhetsutveckling och säkerhet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter etableringen i Stockholm – så vill Flexfast fortsätta växa

Bolag Med nya förvärv angör Flexfast Stockholm. Efter steget in i huvudstadsregionen berättar vd:n Gustaf Segerborg för Fastighetssverige om vikten av att etablera närvaro i Stockholm, tillväxtplanerna, vilka nya orter man tittar på att expandera till och om första tiden med bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige