Image
Förmannen 1.
Förmannen 1. Bild: SLP

SLP tecknar nytt hyresavtal i Ängelholm

Uthyrning Befintlig hyresgäst tecknar långt hyresavtal och utökar sina ytor.
Publicerad den 21 April 2021
Annons
Image

SLP har tecknat ett nytt sjuårigt hyresavtal med Valbo Kem AB som därigenom expanderar och utökar sina av SLP förhyrda ytor i Ängelholm. Den aktuella fastigheten, Förmannen 1, är strategiskt belägen i direkt anslutning till E6.

Det nya hyresavtalet omfattar en yta om cirka 3 700 kvadratmeter. I linje med vårt och hyresgästens miljöarbete har vi beslutat oss för att installera LED-belysning inom hela lokalen och därmed minska miljöpåverkan samt sänka hyresgästens kostnad.

– Vi har tillsammans med vår nya fastighetsägare kunnat föra en mycket konstruktiv dialog rörande vårt ökade lokalbehov i Ängeholm. SLP:s lyhördhet och snabbhet gjorde det enkelt för oss välja att fortsätta vår expansion i Ängelholm, kommenterar Cemal Karatas, vd på Valbo Kem.

Fastigheten förvärvades av SLP så sent som i december 2020 och var en del i den stora portfölj av lager- och logistikfastigheter som bolaget förvärvade när Norama avyttrade sina fastigheter. I det förvärvade beståndet har SLP sedan årsskiftet redan lyckats göra flera uthyrningar av befintliga ytor i Malmö och Helsingborg, både till befintliga och nya hyresgäster.

– Att kunna hjälpa en befintlig hyresgäst i sin tillväxtresa är alltid tillfredställande, särskilt när vi så kort tid efter vårt förvärv av en fastighet har kunnat hitta synergier. När vi dessutom kan möjliggöra expansionen inom befintliga ytor lyckas vi visa på vår styrka att kontinuerligt utveckla och förädla vårt fastighetsbestånd. På så sätt skapar vi kontinuerligt nya värden för både SLP och våra hyresgäster, säger Peter Strand, vd på SLP.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Schlingmann: Därför är 15-minutersstaden här för att stanna

Bolag Den tidigare moderatpolitikern är numera bland annat stadsutvecklingsstrateg som är väl insatt i det allt mer populära konceptet 15-minutersstaden. När Diös ordnade ett digitalt event på temat berättade han mer om innehållet i konceptet och varför attraktiviteten accelererats under pandemin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY