Image
Vindspelet 1.
Vindspelet 1. Bild: SLP

SLP köper ännu en fastighet i logistikområdet Viared

Transaktioner Expansiva SLP växer i Boråsområdet.
Publicerad den 21 Juni 2021

Swedish Logistic Property har genom en bolagsaffär förvärvat och tillträtt en stor logistikfastighet i Borås. Fastigheten är belägen inom det populära industriområdet Viared och har nära anslutning till riksväg 40 i riktning mot Göteborg med ett utmärkt skyltläge.

Fastighetens uthyrningsbara yta är drygt 11 000 kvadratmeter och den är fullt uthyrd till hyresgästerna PR Home of Scandinavia, Expresspack, Oscar Jacobsson, På Pall och Spacerenter. Den genomsnittliga hyresdurationen är cirka 3,5 år.

– Vi valde i mars i år att gå in i Borås och förvärvade då vår första fastighet inom industriområdet Viared. Det passar oss perfekt att nu komplettera SLP:s fastighetsportfölj med ännu en attraktiv logistikfastighet på ett mycket bra läge. Vi fortsätter gärna att växa ytterligare i regionen framöver, säger Peter Strand, vd i SLP.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige