Image
Vindspelet 1.
Vindspelet 1. Bild: SLP

SLP köper ännu en fastighet i logistikområdet Viared

Transaktioner Expansiva SLP växer i Boråsområdet.
Publicerad den 21 Juni 2021

Swedish Logistic Property har genom en bolagsaffär förvärvat och tillträtt en stor logistikfastighet i Borås. Fastigheten är belägen inom det populära industriområdet Viared och har nära anslutning till riksväg 40 i riktning mot Göteborg med ett utmärkt skyltläge.

Fastighetens uthyrningsbara yta är drygt 11 000 kvadratmeter och den är fullt uthyrd till hyresgästerna PR Home of Scandinavia, Expresspack, Oscar Jacobsson, På Pall och Spacerenter. Den genomsnittliga hyresdurationen är cirka 3,5 år.

– Vi valde i mars i år att gå in i Borås och förvärvade då vår första fastighet inom industriområdet Viared. Det passar oss perfekt att nu komplettera SLP:s fastighetsportfölj med ännu en attraktiv logistikfastighet på ett mycket bra läge. Vi fortsätter gärna att växa ytterligare i regionen framöver, säger Peter Strand, vd i SLP.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De gick bäst på börsen i juli

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilja av de noterade fastighetsbolagen som gick bäst på börsen under juli månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY