Image
SLP hyr ut resterande del i nybyggd fastighet i Helsingborg.
SLP hyr ut resterande del i nybyggd fastighet i Helsingborg. Bild: SLP

SLP hyr ut resterande del i nybyggd fastighet i Helsingborg

Uthyrning SLP har hyrt ut cirka 1 560 kvadratmeter i Fastigheten Fasetten 3 till Interket AB, som producerar etiketter för olika typer av märkning. Fastigheten som nyligen färdigställdes, är belägen på Väla Södra i Helsingborg.
Publicerad den 8 Oktober 2021

I samband med att SLP förvärvade marken av Helsingborgs Stad för att uppföra en modern logistikfastighet tecknades hyresavtal med Lidalco, som redan har flyttat in och alltså snart får en granne i fastigheten.
– Vi såg en potential och en efterfrågan på lokaler på Väla Södra och valde att bygga en del av fastigheten på spekulation. Vi är glada över att fastigheten nu är fullt uthyrd. Genom uthyrningen visar vi ännu en gång SLP:s förmåga att driva utveckling av nybyggnadsprojekt i Helsingborg, säger Peter Strand som är vd i SLP.

Interket har tecknat ett 7,5-årigt hyresavtal med SLP och kommer att flytta in i lokalerna under våren 2022.
– För att säkerställa framtida tillväxt samt bli ännu bättre på att tillgodose marknadens krav på korta ledtider så satsar vi på att effektivisera våra processflöden. I våra nya och anpassade lokaler kommer vi också att bli ännu mer flexibla. Vi ser fram emot att flytta in hos SLP som har varit lyhörda och lösningsorienterade i uthyrningsprocessen, kommenterar Stefan Gustafsson som är vd i Interket.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige