Image

Skandias regionkontor till Atollen

Uthyrning Corallen tar Skandias regionkontor till Atollen i Jönköping.
Publicerad den 28 April 2014
Atollen. Bild: Corallen
Atollen.

– I Atollen har vi fått moderna och kostnadseffektiva lokaler som är anpassade efter vår verksamhet och kontakterna med våra kunder. Det nya kontoret har ett mycket tillgängligt läge, mitt i city, med direkt anslutning till parkeringshuset, säger försäljningschef Christer Thureson, Skandia.

– Skandia är ett starkt varumärke. Etableringen i Atollen är mycket positiv och stämmer perfekt överens med vår ambition att skapa ett levande citykvarter med olika typer av verksamheter, säger Andreas Georgii, uthyrare på Corallen i Jönköping.

Skandia är granne med Wetterhälsans nya vårdcentral. Förutom kontorslokaler innehåller fastigheten bostäder, parkeringshus, butiker och restaurangen Burger King.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige