Image

Skandias regionkontor till Atollen

Uthyrning Corallen tar Skandias regionkontor till Atollen i Jönköping.
Publicerad den 28 April 2014
Annons
Image
Atollen. Bild: Corallen
Atollen.

– I Atollen har vi fått moderna och kostnadseffektiva lokaler som är anpassade efter vår verksamhet och kontakterna med våra kunder. Det nya kontoret har ett mycket tillgängligt läge, mitt i city, med direkt anslutning till parkeringshuset, säger försäljningschef Christer Thureson, Skandia.

– Skandia är ett starkt varumärke. Etableringen i Atollen är mycket positiv och stämmer perfekt överens med vår ambition att skapa ett levande citykvarter med olika typer av verksamheter, säger Andreas Georgii, uthyrare på Corallen i Jönköping.

Skandia är granne med Wetterhälsans nya vårdcentral. Förutom kontorslokaler innehåller fastigheten bostäder, parkeringshus, butiker och restaurangen Burger King.


Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY