Image

Sjaelsö bygger i Gustavsberg

BYGG Fastighetsutvecklaren Sjaelsö startar i augusti byggnationen av 22 radhus i Gustavsberg i Värmdö
kommun, strax utanför Stockholm. Inflyttningen är beräknad till maj 2011.
Publicerad den 19 Augusti 2010

Radhusen har en boyta på cirka 103 kvadratmeter.

Husen är ritade av den danska arkitektbyrån Arkitema som skapat en arkitektur i ny och modig tappning med raka linjer, djärva materialval och moderna lösningar. Husens utpräglade danska arkitektur skapar en oväntad och spännande kontrast till den omgivande skogen.

- Det är glädjande att vi nu startar ännu ett bostadsprojekt. Vi levererar ett miljömässigt hållbart boende och en sund inomhusmiljö genom att bygga med energieffektiva lösningar och naturliga material. Efterfrågan på bostäder i Stockholmsregionen är stor och vi arbetar på flera intressanta projekt, där vi kommer att bygga bostäder med fokus på miljö, arkitektur, design och funktion, säger Pero Popovski, vd på Sjaelsö Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige