Image
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter, noterat på First North Stockholm.
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter, noterat på First North Stockholm. Bild: Wikimedia commons / Sig Invest

Signatur tar in 106 miljoner

Ekonomi/Finansiering Signatur Fastigheter tog efter börsens stängning på måndagen in 106 miljoner kronor genom en riktad nyemission. Teckningskursen fastställdes till 18 kronor genom ett accelererat book building-förfarande.
Publicerad den 15 Juni 2021

Teckningskursen motsvarar en rabatt om 5,3 procent mot gårdagens stängningskurs.

Nyemissionen riktades till svenska professionella och institutionella investerare. I kretsen av investerare återfinns såväl befintliga som nya aktieägare, däribland Länsförsäkringar Fondförvaltning.

Likviden från nyemissionen avses användas för att stärka bolagets finansiella beredskap för fastighetsförvärv.

ABG Sundal Collier är Sole Bookrunner i samband med nyemissionen. Advokatfirman Lindahl är legal rådgivare till Signatur i samband med nyemissionen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Signatur Fastigheter på Branschguiden

Signatur fastigheter är ett växande bostadsbolag i södra Sverige med huvudkontor i Malmö. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholms- och Öresundsregionen och utgörs i huvudsak av bostäder och samhällsfastigheter.

Vi växer genom förvärv av kassaflödande fastigheter med utvecklingspotential. Kassaflödet ger en stabil grund för verksamheten och förutsättningar för vårt fokus på fastighetsutveckling och värdetillväxt.

Vårt utvecklingsarbete innefattar såväl renovering av befintliga fastigheter som framtagande av nya bostäder genom detaljplanearbete...

Läs mer om Signatur Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser Trianon på Signatur Fastigheter framöver: "Vi har två val…"

Bolag För Fastighetssverige berättar Olof Andersson, vd på Trianon, om vägen till tronen i Signatur Fastigheter – och planerna framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY