Image
Charlotta Björk och Johan Edstav.
Charlotta Björk och Johan Edstav. Bild: Iboxen

SBB:s och Balders Iboxen gör nyckelrekryteringar

Bolag Iboxen, som tidigare i år lanserade den nya öppna nationella infrastruktursatsningen, är på god väg att placera ut sina första 150 boxar runt om i landet. Nu förstärker Iboxen teamet med två nya nyckelmedarbetare i syfte att kunna öka expansionstakten ytterligare.
Publicerad den 14 April 2021

I rollen som fastighetschef för Stockholm ansluter Charlotta Björk. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen med bakgrund både i fastighetsägande bolag såsom Unibail-Rodamco-Westfield och på detaljistsidan som utvecklingsdirektör på McDonalds. De senaste åren har hon som egen företagare varit drivande i flera förvaltnings- och utvecklingsprojekt i Stockholmsområdet med nära koppling till handel.

Johan Edstav ansluter i rollen som chef för samhällskontakter och hållbarhet. Johan kommer senast från uppdraget som särskild utredare åt regeringen i Samordning för bostadsbyggande. Han har också lång erfarenhet från planering och styrning av regional utveckling från rollen som regionråd i Region Uppsala.

– Det känns fantastiskt roligt att ha både Charlotta och Johan med på Iboxens resa. Med dessa viktiga nyckelrekryteringar på plats är vi väl rustade för ytterligare expansion, säger Tim Jörnsen, vd och medgrundare till Iboxen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige