Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB.

SBB stärker sitt team av finansiella rådgivare

Bolag Företaget stärker sitt team av finansiella rådgivare med DNB Markets.
Publicerad den 28 November 2020

SBB har offentliggjort erbjudandehandlingen med anledning av budet på Entra. I samband med detta utökas teamet av SBB:s finansiella rådgivare med DNB Markets, i tillägg till Arctic, Citi och Goldman Sachs.

– Vi har offentliggjort vårt bud samtidigt till alla aktieägare. En viktig princip för oss är att vi inte särbehandlar några aktieägare och att alla får samma erbjudande, säger Ilija Batljan, grundare och vd av SBB.

– Vårt attraktiva bud riktar sig till samtliga Entras aktieägare på lika villkor. När acceptperioden nu påbörjas får vi hjälp av Norges största bank för att kunna nå ut till alla aktieägare.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY