Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB

SBB förlänger hyresavtal för närmare 39 miljoner

Uthyrning SBB förlänger bland annat hyresavtal om 33 000 kvadratmeter i sammanlagt 15 år på tre orter med Polisen.
Publicerad den 23 Maj 2022
Annons
Image

SBB förlänger hyresavtal om 33 000 kvadratmeter i sammanlagt 15 år på tre orter med Polisen. Utöver detta har man i fastigheten Sigtuna 2:227 förlängt det befintliga avtalet med Väringaskolan i Sigtuna samt utvidgat förhyrningen till ett nytt 20-årigt avtal om 1 800 kvadratmeter.

Västra Götalandsregionen har i fastigheten Norr 5:10 förlängt sitt avtal för vårdcentralen i Hjo med 10 år om 1 800 kvadratmeter. Total årlig driftnettoförbättring i samband med förlängningarna är cirka 3,3 miljoner kronor och bedömd investering är cirka 38,5 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet vi får av våra befintliga hyresgäster. SBB arbetar kontinuerligt med nyuthyrningar och omförhandlingar och detta är verkligen ett bevis på att vår förvaltning är uppskattad och ständigt levererar, säger Annika Ekström, VVD och Chef Förvaltning på SBB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige