Image

Savills rekryterar inom retail

Karriär Savills Sverige har anställt Alexander Larsson som retail leasing manager till kontoret i Stockholm.
Publicerad den 9 Mars 2015

Alexander Larsson kommer närmast från motsvarande tjänst på CBRE och dessförinnan EFM. Anställningen ska stärka upp samarbetet med Savills retailkunder.

- Vi har på kort tid fått ett flertal utvecklingsprojekt av retailfastigheter och ser en stor potential i att erbjuda våra kunder både strategisk rådgivning, projektledning och ett aktivt arbete med potentiella hyresgäster. Alexander har ett stort nätverk och är en mycket driven uthyrare. Han är redan ett viktigt komplement till teamet, Säger Christian Thorén, förvaltningschef Savills.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY