Image

Savills rekryterar inom retail

Karriär Savills Sverige har anställt Alexander Larsson som retail leasing manager till kontoret i Stockholm.
Publicerad den 9 Mars 2015

Alexander Larsson kommer närmast från motsvarande tjänst på CBRE och dessförinnan EFM. Anställningen ska stärka upp samarbetet med Savills retailkunder.

- Vi har på kort tid fått ett flertal utvecklingsprojekt av retailfastigheter och ser en stor potential i att erbjuda våra kunder både strategisk rådgivning, projektledning och ett aktivt arbete med potentiella hyresgäster. Alexander har ett stort nätverk och är en mycket driven uthyrare. Han är redan ett viktigt komplement till teamet, Säger Christian Thorén, förvaltningschef Savills.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige