Image

S-Kon säljer till BRF vid Triangeln

Transaktioner S-Kon Fastigheter säljer en fastighet med 80 lägenheter vid Triangeln i Malmö till en bostadsrättsförening. Köpeskillingen motsvarar drygt 20 000 kronor per kvadratmeter.
Publicerad den 18 Januari 2011
Nötskrikan 16. Bild: Colliers. Bild: Colliers
Nötskrikan 16. Bild: Colliers.

Fastigheten Nötskrikan 16 ligger precis vid Citytunneln. Fastigheten omfattar 80 lägenheter om 3 801 kvadratmeter samt fem lokaler om 979 kvadratmeter.

Köpeskillingen blev 97 miljoner kronor.

- Det har varit en intressant affär att göra eftersom vi först avstyckade en lokal med hjälp av 3D-bildning så att vi kunde erbjuda de boende en förening som är äkta i grunden. Läget på fastigheten är också mycket spännande i och med närheten till den nyinvigda citytunneln, säger Urban Blücher, regionchef för Colliers i Malmö, som var rådgivare åt säljaren.

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY