Image
Leif Lindhe.
Leif Lindhe. Bild: RIksbyggen/Sebastian Sandström

Riksbyggen inviger kontor i Ludvika

Bolag Nu stärker Riksbyggen den lokala närvaron i Ludvika och öppnar ett nytt kontor på orten. Riksbyggen har sedan tidigare verksamhet i Ludvika och målsättningen är att ta in nya uppdrag och ge ökad service till befintliga kunder. Det nya kontoret invigs den 14 mars.
Publicerad den 11 Mars 2019

Riksbyggen förvaltar idag tolv bostadsrättsföreningar i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg. I Ludvika med omnejd har Riksbyggen också ett antal offentliga och kommersiella förvaltningsuppdrag, från privata fastighetsbolag, butiker och kommunala fastighetsbolag. Riksbyggen sköter även förvaltningen av en kooperativ hyresrättsförening i Ludvika.

– Med det nya kontoret får vi en fast bas i Ludvika vilket ger goda förutsättningar för oss att fortsätta växa i området. Riksbyggen har en bred kompetens bland våra medarbetare och kan därmed ta uppdrag från många olika typer av uppdragsgivare, säger Jörgen Nykvist, marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Dalarna.

Kontoret ligger på Carlavägen 21, Ludvika, och kommer att invigas i samband med Riksbyggens ordförandeträff den 14 mars.

Inom marknadsområde Dalarna förvaltar Riksbyggen 115 bostadsrättsföreningar med sammanlagt 5 300 lägenheter. I Dalarna har Riksbyggen uppdrag från drygt 60 kommersiella och offentliga fastighetsägare. Sammanlagt finns drygt 60 anställda arbetar inom marknadsområdet.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med förvaltningsverksamhet på över 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr. Totalt förvaltar Riksbyggen över 4 200 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter och drygt 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Över en halv miljon människor bor i bostäder som förvaltas av Riksbyggen.

- Sebastian Sandström
sebastian@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny miljard på kontot – här vill SLP förvärva

Bolag SLP laddar på för nya förvärv. Efter nyemissionen berättar vd Tommy Åstrand var och vilken typ av fastigheter man ska investera den nya miljarden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige