Image
Ronald Rico, vd på RED.
Ronald Rico, vd på RED. Bild: RED

RED hyr ut till Lekia i Norrköping

Uthyrning Lekia flyttar sin verksamhet i Norrköping till Ingelsta Handelscentrum.
Publicerad den 2 April 2019
Annons
Image

Lekia slår upp portarna för sin butik den 1 september 2019 och hyr in sig på en yta om 1 010 kvadratmeter över en tioårig hyresperiod. Parallellt med detta pågår en planprocess som kommer möjliggör ytterligare handel på området.

– Vi på RED är mycket nöjda och stolta över att ha knutit till oss Lekia till Ingelsta Handelcentrum och välkomnar hyresgästen med glädje till området. Vi har under en relativt kort tidsperiod skapat ett handelsområde med en stark densitet och en stor variation av Hyresgäster. Med en leksaksbutik stärker vi handelsplatsen ytterligare. Dessutom bekräftar vi genom Lekias etablering att den fysiska handeln står sig fortsatt stark, säger Ronald Rico, vd på RED.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

RED - Rico Estate Development på Branschguiden

RED är ett privat fastighetsutvecklingsbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter. Bolaget arbetar uteslutande med externa handelsplatser så kallade Retail Parks och har specialiserat sig inom detta område.

"RED's mål är att fortsätta vara fastighetsmarknadens främsta aktör inom segmentet Retail Parks"

Bolaget utvecklar, hyr ut, investerar i och förvaltar varje enskilt investeringsobjekt. Investeringarna sker dels i egna projekt och erbjuder också saminvesteringar genom så kallade Operating partner strukturer. Målsättningen är att alltid säkra ett långsiktigt ägan...

Läs mer om RED - Rico Estate Development på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"En del budprocesser har dragit iväg"

Bolag Folksam är en av Sveriges största kapitalförvaltare. De köpte nyligen en samhällsfastighet i Helsingborg från Skanska för omkring 200 miljoner kronor. Folksam har en uttalad strategi att öka innehavet i fastigheter. Fastighetsdirektören Lars Johnsson ger en djup inblick i verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY