Image
Joachim Kuylenstierna.
Joachim Kuylenstierna. Bild: Fastator

Point Properties vd lämnar – Kuylenstierna tar över

Karriär Martin Friis lämnar vd-tjänsten på Fastator-bolaget Point Properties i juni – Fastators vd Joachim Kuylenstierna tar över som tf vd.
Publicerad den 11 Maj 2020

Point Properties etablerades under 2019. Bolaget fokuserar på centrumutveckling och att skapa levande och attraktiva stadskärnor kring samhällsservice, handel och boende i främst små och mellanstora orter tillsammans med kommuner och andra aktörer. Sedan starten har Point Properties byggt upp ett fastighetsvärde till idag cirka 800 miljoner kronor.

– Martin har stått vid rodret för Points snabba tillväxtresa sedan starten och har även lagt grunden för bolagets framtida utveckling. När Martin nu lämnar bolaget för sin egen resa är jag säker på att han möter utmaningar och möjligheter med lika stabil hand som han byggt upp Point, säger Joachim Kuylenstierna, vd för Fastator.

Martin Friis lämnar posten som vd den 21 juni 2020 och efterträds då av Joachim Kuylenstierna.

– Jag kliver på mitt i steget när Point befinner sig i en snabb fas av utveckling och detaljplanearbete kring fastigheterna. Precis i det steg där jag trivs som mest och gör mig bäst, säger Joachim Kuylenstierna, vd för Fastator.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige