Image
Eva Zdolsek.
Eva Zdolsek. Bild: Peab.

Peab rekryterar toppkraft från Länsförsäkringar Skånes fastighetsbolag

Bolag Peab Projektutveckling Syd rekryterar från Länsförsäkringar Skånes fastighetsbolag Länshem Skåne.
Publicerad den 27 Juni 2020

Eva Zdolsek har en lång och bred erfarenhet från branschen, hon har bland annat arbetat som fastighetsutvecklingschef på Länshem Skåne, regionchef på Svenska Hus och affärsutvecklare på Jernhusen. Uppdragen har kretsat kring förvärv, förvaltning och projektutveckling. Eva kommer att ha ett särskilt ansvar för det tidiga skedet, utredningar, produktutformning, projekt- och affärsupplägg.

– Det är med stor glädje jag hälsar Eva Zdolsek välkommen till Peab Projektutveckling Syd. Eva har en bred kompetens inom många olika delar av projektutvecklingsprocessen, vilket gör henne särskilt lämpad som affärschef. Hon har utöver det också en intressant mix av både privata och offentliga anställningar bakom sig vilket ger henne en stor förståelse för båda världarna. Sammantaget innebär detta att vi fortsätter stärka vår förmåga att hjälpa våra hyresgäster att bli långsiktigt framgångsrika, oavsett om de är privata eller offentliga, säger Christian Dahlman, projektutvecklingschef Peab Syd, enligt ett pressmedddelande.

Eva Zdolsek tillträder tjänsten som affärschef på Peab Projektutveckling Syd den 14 augusti.

– Jag ser fram emot att få leda affärsutvecklingsarbetet. Det ska bli extra roligt att jobba med att stärka affärsnyttan för våra kunder ytterligare, samt att hitta nya kunder och nya affärer, säger Eva.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY