Image

P-garage blir bostäder

BYGG Folkhem omvandlar ett gammalt parkeringsgarage i Rissne till radhus.
Publicerad den 19 Augusti 2010

- Efter tio års arbete börjar nu äntligen omvandlingen av Rissne som innebär att Folkhem nu kan erbjuda småhus i området, en bostadsform som inte finns där idag. Vi lägger stor möda på att det här ska bli bra, intresset är stort och många runt om i Stockholm står i kö för att köpa, säger Arne Olsson, vd för Folkhem.

- Vi bygger miljövänliga radhus på ett befintligt parkeringsgarage som ligger i en naturskön dalgång. Radhusen byggs i naturmaterial och kommer att ha en miljövänlig profil med låga driftskostnader. Målsättningen med alla våra projekt är att skapa ett boende utöver det vanliga - ett hus med själ. Folkhem bygger för ett hållbart samhälle, med omtanke för människor och miljö. De första radhusen beräknas stå klara 2011, säger Eva Grahn, arbetschef på Folkhem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige