Image
Oscar Properties gör omtag i sin rekonstruktionsansökan efter att en första fått avslag.
Oscar Properties gör omtag i sin rekonstruktionsansökan efter att en första fått avslag. Bild: Istock/Oscar Properties

Oscar Properties gör omtag i rekonstruktionsansökan

Bolag Efter att Oscar Properties ansökan om rekonstruktion fick avslag i fredags, något Fastighetssverige var först med att rapportera om, meddelar bolaget i ett pressmeddelande att man lämnat i en ny ansökan.
Publicerad den 20 Maj 2024

Oscar Properties lämnade in den nya ansökan om företagsrekonstruktion i fredags, något de fick göra på grund av att bolaget fick besked från Stockholm tingsrätt att den tidigare ansökan om företagsrekonstruktion avvisades med anledning av formella hinder.

Avslaget var Fastighetssverige först med att avslöja under fredagen och här kan du läsa mer om de formella hinder som Oscar Properties hänvisar till.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige