Image
Direktören 6 i Halmstad.
Direktören 6 i Halmstad. Bild: Restate

Ombildning för 22 miljoner i Halmstad

Transaktioner Nio lägenheter i centrala Halmstad har ombildats till bostadsrätter och samtliga hyresgäster valde att köpa sina bostäder och blir bostadsrättsinnehavare.
Publicerad den 22 November 2021
Patrik Rosén. Bild: Restate
Patrik Rosén.

Restate var ombud i processen när bostadsrättsföreningen Direktörerna i Halmstad förvärvade fastigheterna Direktören 6 och Direktören 7 på Falckens väg.

Den 19 november tillträdde bostadsrättsföreningen fastigheten. Köpeskillingen var 22,4 miljoner kronor.
– Det är alltid extra kul när alla hyresgäster vill och kan delta i ombildningen. Det är ett attraktivt område och en väldigt vacker fastighet så det är lätt att förstå de nya bostadsrättsinnehavarna. Att det dessutom är i min gamla hemstad gör det extra roligt, säger Patrik Rosén, vd på Restate.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Restate på Branschguiden

Restate är rikstäckande fastighetskonsult inom ombildning, nyproduktion av bostadsrätter samt kommersiella transaktioner. Var tredje ombildning i Sverige har genomförts av oss och sedan 2015 har Restate varit rådgivare i nära häften av Sveriges nyproduktion.

Hos oss finner du ca 20 engagerade analytiker, värderare, mäklare, jurister och ekonomer med gedigen expertis inom fastighetsområdet. Vi har även behörighet av Boverket att utfärda intyg om att bostadsrättförenings ekonomiska plan/kostnadskalkyl är hållbar.

Vi erbjuder dig som kund kvalificerade rådgivningstjänster...

Läs mer om Restate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige