Image
Sihaam Masaes Oh Poké öppnar hos Atrium Ljungberg i Gränby.
Sihaam Masaes Oh Poké öppnar hos Atrium Ljungberg i Gränby. Bild: Oh Poké

Oh Poké öppnar första utanför Stockholm

Uthyrning I slutet av oktober öppnar Oh Poké i Gränbystaden galleria. Företaget tar ett nytt grepp på Poké bowl-trenden och har på två år öppnat 14 restauranger, där etableringen i Uppsala blir den första utanför Stockholm.
Publicerad den 14 September 2020
Annons
Image

I början av 2019 öppnade den första Oh Poké i Stockholm och knappt två år senare finns hela fjorton restauranger, där etableringen i Gränbystaden är den första utanför Stockholm. Poké bowls är hälsosamma och smakrika skålar med ris, grönsaker och protein, ursprungligen fisk men det finns många varianter. Medgrundaren och entreprenören Sihaam Masae blev nyligen uppmärksammad av Tidningen Företagarna, för att ha en av Sveriges bästa idéer som företagare under 30 år.

– Vi ser fram emot att öppna i Gränbystaden galleria, säger Sihaam Masae, medgrundare Oh Poké. Uppsalarestaurangen blir vår första enhet utanför Stockholm vilket för oss är en stor milstolpe. Vi vill att fler ska ha möjlighet att äta våra goda Poké bowls och uppleva den polynesiska värmen.

Gränbystaden har på några år utvecklats från ett köpcentrum till Uppsalas andra stadskärna med bostäder, underhållning, restauranger, service och vård. Under 2019 serverades cirka 2,5 miljoner måltider på våra nära trettio restauranger och caféer.

– Vi är väldigt glada att Oh Poké öppnar i Gränbystaden, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg. Erbjudandet till våra besökare blir ännu bredare och Oh Poké lägger mycket fokus på inredning och bemötande.

Hyresavtalet med Oh Poké är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY