Image
Jenny Diaz Jernberg och Fredrik Brodin.
Jenny Diaz Jernberg och Fredrik Brodin. Bild: Pangea Property Partners/Stefan Tell

Offentliga Hus stärker transaktionsteamet inför kommande börsnotering

Bolag Offentliga Hus stärker organisationen och anställer Jenny Diaz Jernberg till rollen som projektledare för transaktioner.
Publicerad den 3 Mars 2020

Jenny Diaz Jernberg kommer närmast från Pangea Property Partners, där hon arbetat med fastighetstransaktioner och analys sedan 2015. Hon har också tidigare erfarenheter från Colliers och JLL. I botten har Jenny Diaz Jernberg en civilingenjörsexamen inom fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.
– Vi har ett rekordår bakom oss och vår ambition är att Offentliga Hus fastighetsvärde ska fortsätta växa i hög takt. Jenny blir ett värdefullt tillskott och kommer, tillsammans med vår transaktionschef Johan Bråkenhielm, ytterligare öka vår tillväxt, säger Fredrik Brodin, vd på Offentliga Hus.

Planen är att Offentliga Hus organisation ska växa med fler personer under året.
– Vi ser ett stort rekryteringsbehov framöver och söker ytterligare personal för ledande befattningar inom förvaltning, uthyrning, analys och ekonomi, fortsätter Fredrik Brodin.

Jenny Diaz Jernberg tillträder sin roll den 1 april 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige