Image
Jenny Diaz Jernberg och Fredrik Brodin.
Jenny Diaz Jernberg och Fredrik Brodin. Bild: Pangea Property Partners/Stefan Tell

Offentliga Hus stärker transaktionsteamet inför kommande börsnotering

Bolag Offentliga Hus stärker organisationen och anställer Jenny Diaz Jernberg till rollen som projektledare för transaktioner.
Publicerad den 3 Mars 2020

Jenny Diaz Jernberg kommer närmast från Pangea Property Partners, där hon arbetat med fastighetstransaktioner och analys sedan 2015. Hon har också tidigare erfarenheter från Colliers och JLL. I botten har Jenny Diaz Jernberg en civilingenjörsexamen inom fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.
– Vi har ett rekordår bakom oss och vår ambition är att Offentliga Hus fastighetsvärde ska fortsätta växa i hög takt. Jenny blir ett värdefullt tillskott och kommer, tillsammans med vår transaktionschef Johan Bråkenhielm, ytterligare öka vår tillväxt, säger Fredrik Brodin, vd på Offentliga Hus.

Planen är att Offentliga Hus organisation ska växa med fler personer under året.
– Vi ser ett stort rekryteringsbehov framöver och söker ytterligare personal för ledande befattningar inom förvaltning, uthyrning, analys och ekonomi, fortsätter Fredrik Brodin.

Jenny Diaz Jernberg tillträder sin roll den 1 april 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Offentliga Hus på Branschguiden

Offentliga Hus äger, förvaltar och utvecklar samhällsfastigheter med det allmänna som fortsatt hyresgäst. Vi avlastar kommuner och landsting i rollen som fastighetsägare så att de fullt ut kan fokusera på sin huvuduppgift – att leverera en välfärd i världsklass.

För Offentliga Hus är fastighetsägande inte bara en fråga om att köpa och sälja fastigheter – det är ett långsiktigt verktyg för att göra Sveriges kommuner mer attraktiva. Och det är ett ansvar vi tar på största allvar. Det betyder att vi arbetar i tät dialog med kommunen, är en lyhörd samarbetspartne...

Läs mer om Offentliga Hus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY