De nya krögarna är Simon Wanler, Hans Wanler, Kjell "Brolle" Wallmark, Joakim Olausson samt Kent Forss. De lanserar i och med detta ett nytt franchise-koncept och det här blir den första restaurangen.
– Det blir för Luleå ett i dagsläget helt nytt koncept, en renodlad tapasbar starkt inspirerad från de klassiska tapasrestaurangerna i Spanien, säger Simon Wanler, en av delägarna.
– Vi kommer att jobba med riktigt bra råvaror och servera ett brett utbud av kalla och varma tapas, några få varmrätter, ost och chark samt söndagsbrunch. I dryckesväg kommer vi att att ha en välsorterad vin- & cavabar med viner från framförallt Spanien. I övrigt i dryckesväg kommer vi att ha flera inhemska spanska öl sorter, en gedigen cocktailmeny och en egen Sangria som i sig är värt ett besök, berättar Simon vidare.
Kjell "Brolle" Wallmark som är en av delägare kommer främst att vara delaktig i nöjesbiten. Man kommer att ha livemusik och andra temakvällar framöver.
-Det känns jättekul att ha tecknat avtal med en restauratör som erbjuder ett för Luleå helt nytt koncept, något som varit önskvärt från vår sida under hela processen, säger Veronika Johansson marknadschef på Galären
Man jobbar nu för fullt med iordningställande av lokalen samt med rekrytering. En del tjänster är redan tillsatta, bland annat kökschef och en kock.Totalt räknar man med att restaurangetableringen kommer att bidra med cirka 7-10 arbetstillfällen i Luleå till en början.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.