Image

Nytt Park Inn i Johannesburg

UTLAND Det på Stockholmsbörsen noterade Rezidor Hotel Group ska öppna ytterligare ett hotell i Johannesburg i Sydafrika. Hotellet får 192 rum och beräknas öppna 2010.
Publicerad den 28 Januari 2008

- Sydafrika är en växande destination för både affärsresenärer och turister. Regeringen har turism som en prioriterad nyckelfaktor för landets ekonomi, och antalet internationella besökare växer kontinuerligt. Vi förväntar också helt nya nivåer 2010 när landet står värd för FIFA World Cup, säger Kurt Ritter, koncernchef och vd Rezidor.

Park Inn Sandton blir beläget mitt emot Gautrain Sandton Station och blir närmaste hotell från stationen som länkar pendlare med Sydafrikas första tunnelbanesystem till OR Tambo Internationella flygplats, Rosebank och Pretoria. Johannesburgs fondbörs och kongresscenter är inom en kilometers avstånd, och hotellet ligger bara några hundra meter från Sandton City och Nelson Mandela Square, två av världens bästa shoppingcenter.

Park Inn är Rezidors snabbast växande varumärke. Det lanserades i januari 2003 och inkluderar idag över 100 hotell i drift och under utveckling i Europa, Mellanöstern och Afrika. Park Inn representerar en ung, dynamisk och färgstark mellanklasskedja och erbjuder en effektiv och okomplicerad service som är oslagbar i sin klass.

Med de existerande Park Inn och Radissonhotellen i Kapstaden, såväl som de nyligen kontrakterade Radissonhotellen i Port Elizabeth och Sandton, markerar detta nytillskott ännu en milstolpe för Rezidors utveckling i Sydafrika.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige