Image

Nytt konsultbolag får Urban Escape-uppdrag

Bolag Arris AB, som startades i september, kommer att tillhandahålla kostnadshanteringstjänster för AMF Fastigheters projekt Urban Escape T30.
Publicerad den 10 Januari 2018

Arris AB är ett byggkonsultföretag som etablerades i september 2017 med huvudkontor i Stockholm.

Adrian Knapp, vd för Arris:
- Det är spännande att få vara en del av ett sådant prestigefyllt projekt och jag är stolt över att samarbeta med AMF och med projektledare från Tjuren under det här arbetet. Vi tror att vårt praktiska och proaktiva arbetssätt kommer att förbättra värdet för våra kunder i varje skede. Våra medarbetare har en varierande bakgrund och bred branscherfarenhet som är till stor fördel för våra nordiska kunder.

Arris AB, som har anknytning till Causey Westling-koncernen, erbjuder kostnadskalkylering och kostnads- och projekthantering för konstruktions- och byggprojekt.

Företaget leds av Adrian Knapp och Kris Adam,som har bakgrund inom internationella byggkonsultföretag och lång erfarenhet av både den brittiska och svenska byggbranschen. De har varit verksamma på den nordiska marknaden sedan 2011.

Arris huvudfokus är att maximera avkastning och värde för sina kunder inom Sverige och Norden genom ett nytt och dynamiskt sätt att kontrollera och hantera konstruktions- och byggprojekt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige