Image
Bild: Creo/Veidekke

Nytt konceptboende skapas i Göteborg

Arkitektur Creo Concept & Management har i samarbete med Veidekke Bostad AB utvecklat ett nytt konceptboende i Göteborg.
Publicerad den 22 September 2011
Ró. Bild: Creo/Veidekke. Bild: Creo/Veidekke
Ró. Bild: Creo/Veidekke.

I början av 2013 öppnas konceptboendet Ró i Sannegårdshamnen i Göteborg.

Creo är hjärnorna bakom Ró. Här ryms ett center för rekreation, sportclub, spa och restaurang i ett genomgående isländskt tema. Ró som betyder ”lugn” på just isländska erbjuder sina medlemmar något exklusivt och lyxigt med extra fokus på välmående.
- Vi är väldigt glada över att arbeta med Veidekke i det här projektet. Veidekke är ett väletablerat företag som levererar kvalitetstjänster och har starka värderingar som reflekterar våra egna. Idén med konceptboende är fortfarande väldigt nytt i Sverige så det är roligt att vara med och introducera det på marknaden, säger Catharina Gunnarsson, vd på Creo.

- Vad jag vet så är Creo ensamma om att erbjuda ett så väl genomtänkt livsstilskoncept av den här storleken. Så det var ett naturligt val för oss att samarbeta med dem på detta projekt. Creo har gjort det möjligt för oss att erbjuda våra kunder boendelösningar som ligger helt rätt i tiden och som är tillgängliga för alla, säger Anders Wimby, projektledare på Veidekke Bostad, region Väst.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige