Image
HSB Stockholm rekryterar sex nya medarbetare.
HSB Stockholm rekryterar sex nya medarbetare. Bild: Istock

Nya medarbetare på HSB Stockholm

Karriär HSB Stockholm har rekryterat sex nya medarbetare för att stärka verksamheten inom kommunikation, kund- och medlemsservice, ekonomisk förvaltning och byggprojektledning.
Publicerad den 17 Augusti 2022
HSB Stockholm rekryterar sex nya medarbetare. HSB Stockholm rekryterar sex nya medarbetare.

- Nathalie Maurin, brf-ekonom med ansvar för bostadsrättsföreningars ekonomi i form av löpande redovisning, bokslut och årsredovisningar. Har fem års erfarenhet av ekonomisk förvaltning, bland annat hos Botema och Rådrum. Har tidigare även arbetat med sjöfartsskydd och som ordningsvakt på Securitas.

- Anders Appelgren, projektledare på Strategisk förvaltning. Helhetsansvar för att planera, genomföra och leda stambytesprojekt på uppdrag av bostadsrättsföreningar. Har 20 års erfarenhet från entreprenörssidan, bland annat som platschef på Våtrumsteknik, och kommer närmast från rollen som arbetschef på Nordisk VVS.

- Sanaz Einanlo, handläggare på Kund- och Medlemsservice. Administrerar felanmälningar och ansvarar för boendeservice och frågor kopplat till HSB-medlemskapet. Har lång erfarenhet från serviceyrket, och kommer närmast från en roll som butikssäljare på Rituals. Har tidigare även arbetat som caféansvarig och frisör, och är utbildad HR-assistent.

- Carina Arenander, områdeschef för ekonomisk förvaltning med personalansvar för brf-ekonomer. Arbetar även med omförhandlingar, anbudskalkylering och andra kund- och avtalsfrågor. Har återvänt till HSB, och har tidigare även arbetat som ekonomichef på JM@home AB. Kommer närmast från rollen som ekonomi- och utvecklingschef vid Kommunfastigheter i Knivsta AB.

- Ulla Palola, marknadskommunikatör med ansvar för intern kommunikation i samarbete med andra avdelningar. Leder och genomför större evenemang för medarbetare, samt arbetar med HSB Stockholms arbetsgivarvarumärke och content marketing. Har lång erfarenhet från resebranschen och kommer närmast från affärsreseföretaget CWT.

- Anna Lindén-Berg, resurs- och bemanningsspecialist på Kund- och Medlemsservice. En ny roll med uppdraget att sätta en strategi för bemanningsplaneringen baserat på analys av ärendestatistik och prognostisering. Har lång erfarenhet av personalplanering, arbetsledning och verksamhetsutveckling inom kundservice och kommer närmast från Tietoevry.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige