Image

Nya chefer inom Skanska Fastigheter Stockholm

KARRIäR Hans Lisserkers har utsetts till affärsutvecklingschef på Skanska Fastigheter i Stockholm.
Han efterträder Inger Olsson, som utsetts till vd för Swedish Hospital Partners, som ska bygga och driva Nya Karolinska Solna.
Publicerad den 31 Augusti 2010

Hans Lisserkers har arbetat på Skanska sedan 1998 med bland annat produktion och projektering samt de senaste åren som projektchef och projektutvecklingschef inom Skanska Fastigheter Stockholm.

Carina Lind blir ny projektutvecklingschef efter Hans Lisserkers. Som projektutvecklingschef kommer Carina att leda arbetet med alla pågående projekt. Hon kommer från jobbet som distriktschef inom Skanska Sverige och har arbetat inom Skanska i tio år. Carina har en bakgrund som arkitekt.

Fredrik Lantz är ny fastighets- och transaktionschef med ansvar för fastighetstransaktioner samt att utveckla fastighetsbeståndet. Fredrik har arbetat inom Skanska sedan 1998 och nu senast har han bland annat ansvarat för uthyrningen av Flat Iron Building.

- Skanskas organisation är flexibel och det finns möjlighet för medarbetare att utvecklas och växa både inom den egna verksamheten och även inom andra enheter. Den nya organisationen kommer att stärka vårt team i alla delar av värdekjedjan, säger Caroline Arehult, vd för Skanska Fastigheter Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige