Image

Ny vice vd på Victoria Park

Karriär Andreas Morfiadikis, tillika ekonomi- och finanschef sedan april 2010, har utsetts till vice vd på Victoria Park AB.
Publicerad den 14 November 2012
Andreas Morfiadikis. Bild Victoria Park. Bild: Victoria Park
Andreas Morfiadikis. Bild Victoria Park.

Han tillträder 1 december.

Victoria Park redovisar ett resultat på -5 miljoner kronor (-4,9) för årets tredje kvartal. För niomånadersperioden är resultatet 27,9 miljoner kronor (-15 668).

- Under tredje kvartalet har bolaget fokuserat på avyttra de färdigställda lägenheterna i Brf Allén och projektering av hyresrätter i anslutning till de färdigställda bostadsrätterna på Victoria Park området i Limhamn. Vi har också intensifierat sökandet efter nya etableringslägen för Victoria Park konceptet. Den förvärvade fastigheten Öresundsgården i Limhamn är en viktig byggsten i arbetet med att utöka bolagets fastighetsportfölj, säger Greg Dingizian, vd för Victoria Park AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige