Image

Ny vice vd på Victoria Park

Karriär Andreas Morfiadikis, tillika ekonomi- och finanschef sedan april 2010, har utsetts till vice vd på Victoria Park AB.
Publicerad den 14 November 2012
Andreas Morfiadikis. Bild Victoria Park. Bild: Victoria Park
Andreas Morfiadikis. Bild Victoria Park.

Han tillträder 1 december.

Victoria Park redovisar ett resultat på -5 miljoner kronor (-4,9) för årets tredje kvartal. För niomånadersperioden är resultatet 27,9 miljoner kronor (-15 668).

- Under tredje kvartalet har bolaget fokuserat på avyttra de färdigställda lägenheterna i Brf Allén och projektering av hyresrätter i anslutning till de färdigställda bostadsrätterna på Victoria Park området i Limhamn. Vi har också intensifierat sökandet efter nya etableringslägen för Victoria Park konceptet. Den förvärvade fastigheten Öresundsgården i Limhamn är en viktig byggsten i arbetet med att utöka bolagets fastighetsportfölj, säger Greg Dingizian, vd för Victoria Park AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY