Image

Ny vd på Notar

Bolag Gojko Drinic har utsetts till ny vd på Notar Fastighetsmäklare och tillträder sin befattning under juni månad.
Publicerad den 18 Maj 2017

Gojko Drinic efterträder Pasha Sabouri som varit vd sedan 2009. Han kommer närmast från jobbet som vd på Plus Bolån och har sedan tidigare mer än tio års erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen. 

– Jag är oerhört stolt och glad över att få leda en av Stockholms största och snabbast växande mäklarfirmor. Tillsammans med våra drivna franchisetagare och fantastiska anställda hoppas jag kunna driva Notar framåt både i Stockholm och resten av landet, säger Gojko Drinic. 

– Gojko kommer med sin erfarenhet och kunskap att stärka Notar och vårt erbjudande till både kunder och franchisetagare. Vi växlar nu upp ytterligare och avser att ta stafettpinnen i den utveckling som vår bransch går igenom. Själv ska jag, tillsammans med min delägare Henrik Rundgren, fortsätta att jobba med strategiska frågor och styrelsearbetet inom Notar Sverige, säger Pasha Sabouri. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige