Image

Ny vd på Landskapslaget

Arkitektur Soon Hammarström, senast från Tengbom, blir ny vd för Landskapslaget, ett av Sveriges största landskapsarkitektkontor.
Publicerad den 15 Mars 2011

Soon Hammarström är i grunden planeringsarkitekt och kommer senast från Tengbom där hon varit chef och utvecklat stadsbyggnadsstudion i Stockholm.

- Landskapslaget är ett väletablerat landskapsarkitektkontor som arbetar med hög kvalitet. Vi har tjänster inom processens alla skeden – analys, idéskiss och fram till projektering. Företaget har lång erfarenhet av stadsutvecklingsprojekt och jobbar mycket med tidiga skeden av planprocessen. Att utveckla företaget mot att jobba bredare med stadsbyggnadstjänster är en naturlig och spännande utmaning, säger Soon Hammarström.

Tomas Saxgård slutar som vd på Landskapslaget och övergår till att arbeta som seniorkonsult inom företaget.

- Jag har varit vd i många år och känner att jag vill engagera mig mer i det dagliga arbetet med att skapa god landskapsarkitektur. Med en ny vd utvidgar Landskapslaget verksamheten med ny kompetens.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige