Image

Ny vd på Henry Ståhl Fastigheter

KARRIäR Styrelsen för Henry Ståhl Fastigheter har vid ordinarie styrelsemöte utsett Michael Öhlund till ny verkställande direktör för bolaget.
Michael Öhlund har sedan november i fjol, då Esbjörn Larsson fick lämna vd-stolen med omedelbar verkan, varit tillförordnad vd.
Publicerad den 23 April 2010

Michael har under större delen av sitt yrkesverksamma liv haft Ståhl som arbetsgivare. Relationen med bolaget började dock långt tidigare. Hans morfar var en av de herrar som var med när bolaget växte fram under slutet av 40-talet med byggmästare Henry Ståhl vid rodret.

Michaels uppväxt har alltså kantats av historier och berättelser kring företagets frammarsch och kultur. Michael började på Ståhl som nyutexaminerad civilekonom och har sedan arbetat som ekonomichef och vice vd.

- Michael har under sin tid i bolaget visat framstående egenskaper och framåtanda kombinerat med god utbildning och erforderlig känsla för bolagets speciella förutsättningar. vi är övertygade om att Michael kommer att visa sig vara en förträfflig ledarkraft i bolaget under lång tid framöver, säger styrelsens ordförande Jan Linderoth.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige